søndag den 10. februar 2019

2019.02.10 Rav tur i regnen

Blæsten i går var ikke noget at tale om. Vist var der sus i skørterne, men ikke noget der kaldte helt vildt. Alligevel tænkte jeg at jeg ligeså godt kunne tage ud en tur ud i det fri, nu jeg regnede med at Sydkysten var lukket for fiskeri, netop på grund af blæsten. Men det var den ikke. Vandet var rigtigt klart og vinden der stod lige på, fik mig flere gange langs kystvejen, til at overveje at hente fiskegrejet i stedet og lade rav være rav. Men jeg fortsatte. Fiskeriet er endnu i de træge perioder og selvom man kan lykkes med enkelte gode dage, er det mere og mere foråret der lokker mig. Så mange gange jeg har stået derude og fedt har det været, men så alligevel... at traske hjem uden fisk.

Nej, det blev en rav dag og det fortrød jeg ikke, for netop ankommet gik jeg kun et par meter langs vandet og så en plamage tang i vandet - nede i den, lå der er et stort flot stykke på 24 gram. Fed start! Længere henne, fandt jeg en lille glasklar bid og så gik det sådan lidt slag i slag. Der var ingen åbenlyse områder, men der lå lidt rav her og der.

Da jeg efter 19.000 skridt kom tilbage til bilen, havde jeg 65 gram nordisk guld i lommen. Drivende våd udenpå, men tør indeni og med et smil på læben. Det er dejligt at være ude!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar