fredag den 14. oktober 2005

2005.10.14 Kombitur på Jylland


Mens jeg alligevel lige var i Jylland, kunne jeg også ligeså godt køre op til Thy. Der bor Lotti og han havde foreslået fiskeri, nu jeg var på hans hjemmebane. Lotti har aldrig rigtigt snakket om fiskeriet oppe hos ham, så jeg tog den med ro, da vi skulle ud og fiske gedde det første sted. Der var taget enkelte fisk i søen vi besøgte, fik jeg fortalt, men de planlagte par timer vi skulle fiske der, blev til en del flere, for søen var fuld af gedder, og de var hugvillige.

14 stk blev det til på de 4 timer vi var der, samt et par fisk der huggede fejl i overfladen. Lotti havde en virkelig stor gedde oppe og vende og opdagede først bagefter at hans krog var røget af - ingen kommentarer...

Da Lotti for 10.ende gang havde sagt at vi skulle videre, vristede jeg mig fri af søen og tog med på kysten. Vi fik set en virkelig lækker kystplads og jeg undrer mig til stadighed at de fleste fisk der tages i Limfjorden er så små. Der stank nemlig langt væk af stor fisk, men ingen var hjemme da vi var der. Til gengæld var der en anden stank. Den var af gedde og sad på fingrene, og det fik jeg så vasket af i det salte vand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar