søndag den 3. maj 2009

2009.05.03 Hornfest

Horn... masser af horn...

"Hej Anders, det er ikke kun fortropperne der er kommet. Det er dem alle! Jeg var nede her til aften og de huggede i hvert kast." Det stod der i en mail til mig, som jeg så belejligt kunne læse her til aften - sådan ca. 24 timer efter den var skrevet. Altså efter jeg havde fisket på pladsen og næsten konstateret det samme. SUK!

Med andre ord, fik jeg idag afviklet forårssæsonens sidste heldagstur. Det har været et sølle år, men jeg må hellere skrive at det kun har været det for mig, for forleden skrev jeg på en hjemmeside at sæsonen atter engang ikke tilhørte den bedste og fik straks svaret at den havde været super. En enkelt fyr havde nemlig fanget 40 havørreder og derfor var sæsonen reddet. Nå ja, hvis det bare var ham der reddede den for os alle. Nej, jeg må hellere læse på nogle af de andre hjemmesider, hvor danskere har fanget 200 fisk på en weekend herovre. Uha ja... 200 blanke grise! Alle sammen! Lige til kummefryseren, så de er klar til konfirmationen, familien, naboerne, vennerne og selvfølgelig... vejfesten!

Dagen endte med en nulbon, så det er nemt at pege fingre af andres pral. Jeg havde aftalt at mødes med Harry og fiske på en af hans pladser, hvor der burde være en chance for en blank eller 2 af de bedre. Eller i det mindste bare en blank. Vi fiskede og vi fiskede rigtigt længe, da vi kom ud på kysten. Horn var der nok af og så havde vi nogle mistænkte hug og følgere der opførte sig mere som havørred end som horn, men vi fangede ingen. Harry så en rigtig fisk der hoppede og mistede senere en. Dagen endte med en ufattelig solbrændt pande, en meget øm ryg og nogle ildelugtende fingre, selvom jeg gjorde alt der stod i min magt for at undgå at pille ved de slimede horn der huggede i hvert andet kast. Enkeltkrog? Jo, det virker... hornene hugger derfor dobbelt så meget og når de så sidder der, så bliver de der.

Nu står den på natfiskeri, aftenfiskeri og ahemmm... "morgen"fiskeri.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar