tirsdag den 23. december 2014

2014.12.23 En sur gammel mand

Netop fyldt 40 år og halvvejs igennem livet (ifølge diverse "så gammel bliver du" statistikker) sidder jeg og er sur. Sur over at det hele er som det er - selvom man heller ikke kan være vred, fordi det bare er i-landsproblemer. Ganske enkelt får jeg ikke fisket eller ledt nok efter rav og tordner gør det kun sjældent, så øv, buhh og bææææ...
Kan jeg gøre noget ved det? Ja, det kan jeg vel nok prøve på og sådan lige her op til jul, kan jeg jo give julemanden et ønske om at tiden til det sjove igen siver tilbage.
Så det er vel det sædvanlige fromme ønske her mod slutningen af et nyt år, at jeg får mere tid til fiskeri og rav og så gør det da heller ikke noget hvis der samtidigt er lidt fisk at lege med.
De har været lidt tavse i nogle år. Sammenholdt med færre fiskedage, er det ikke fordi pilen peger opad på kurven, men jeg prøver igen.
Statistikken kommer senere... jeg har ikke tid lige nu.

Glædelig jul :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar