torsdag den 7. juli 2005

2005.07.07 Lortefluer


En lille klam aften tur...

De nederste meter af stranden var en plamage af råddent tang. Det øverste lag var tørret og havde en hård skal. Nedenunder blødt, varmt og ildelugtende tang. Vandet var ikke meget bedre, men her var råddenskaben dog flydende, så de første 10-15 meter var en mørk fornøjelse. Længere ude klarede det dog op og stanken fra tangen var heldigvis knap mærkbar, til gengæld var der en masse fluer...

...Og de der fluer havde utroligt travlt med at samles omkring mine waders, i højde med vandet. Og de blev ved at flyve ind i mine waders og samledes i håndflade-store klaser på vandet. Mærkværdigt syn, men ikke noget jeg tænkte nærmere over og jeg kunne da fiske.

Til gengæld forstod jeg den tumpede fluedans da jeg kom hjem. Fluerne havde simpelthen lavet mig et gult bælte. Ikke i karate, judo eller andet nej... men et gult bælte i æg. En klæbrig masse der IKKE bare lige kunne skylles af mine waders. Så i nat måtte jeg stå med neglebørste, opvaskemiddel og varmt vand og skure det fæle æg-bælte af mine waders. Æv!

Fiskeriet? Vandet er 21 gr. og der skete ikke noget som helst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar