lørdag den 1. juli 2006

2006.07.01 Sommernattens fristelser

Lotti kom på besøg og denne gang skulle vi natfiske, istedet for at sidde på terassen og lave bål, grille og drikke hele natten... selvom det nu også er meget hyggeligt.

Det udsete rev havde allerede besøg. Det var Linus der stod udvadet, og som kunne fortælle om hoppende fisk, samt enkelte "head & tail". Ingen ville hugge, men det kunne kun tolkes positivt at de trods alt var på plads. Linus troede ikke på fiskeriet og lagde sig op i bilen et par timer, mens Lotti og jeg fiskede videre. Vi skulle måske have gjort det samme, for der skete ikke noget før ved halv fire tiden. Det var en lille følger, som igen kom efter blinket helt oppe i overfladen, og som huggede i kastet efter.

Linus og Lotti så ingenting, mens jeg havde yderligere en mindre følger og senere krogede en målsfisk helt ude i enden af kastet. Den huggede vildt hårdt og hamrede ud af vandet i et meterhøjt spring. Så virkelig godt ud! Dernæst fulgte den pænt med ind, for så at tage et langt udløb, der endte med at fisken stod af.

Sommerørreder hugger og hopper fuldstændigt vildt. De er svære, men når de kommer.. Og det er det der gør natfiskeriet så spændende og attraktivt for mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar