søndag den 2. juli 2006

2006.07.02 Mere natfiske


Natfiskeri sætter spor i søvnen. Når man går i seng ved 7 tiden og skal sove i denne varme, er jeg ikke særlig udvilet når jeg vågner, uanset hvor længe jeg har sovet. Det var Lotti heller ikke, men fodbold, kaffe og grillmad hjælper altid på de fleste, og vi var da også på kysten v. 22 tiden igen.

Vi startede hvor vi slap, men allerede da vi gik i vandet kunne vi se at vinden havde sat sit præg på sigtbarheden og temperaturen. + 5 gr. i forhold til dagen inden og meget grumset. Grums gør ikke det store om natten. Alligevel vil jeg gerne have at man kan se støvlerne i knædybt vand, og det kunne man ikke.

Ny plads var lig med rent vand, men ingen ændring i temperaturen. Efter jeg havde danset på et par sten, med det resultat at jeg væltede og slog ryggen i en sten under vandet, (hvad ellers) var jeg klar til at køre hjem og få tørre ærmer og noget søvn... men næææh nej.

Lotti ville til Österlen. Jeg havde ikke udpræget lyst til at sidde i bilen en hel time, men kunne kun give gæsten ret i at det nok var temmelig sandsynligt at vandtemp. var en del lavere deromme.

Det var den så ikke og mens solen stod op og der var hug ude i bølgen blå af nogle klamme hornfisk, undrede jeg mig over denne stigning i vandtemp. på så kort tid. Jeg håber den kan falde lige så hurtigt når vinden vender. Det ville også hjælpe med en køligere vind - natten igennem kom lufttemperaturen ikke under 16 gr.

De lyse nætter er lig med lysende natskyer. Dem så Lotti og jeg ved Kåseberga, på vores vej til Österlen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar