lørdag den 29. december 2007

2007.12.29 Godt nytår

Så gik der endnu et år. Et fiskeår præget af børn og ellers ikke så meget andet end den evigt manglende tid, som jeg altid beklager mig over. Gad vide hvor meget mindre tid man får, hvis man skulle være far til 2? Nå, det kan jeg ikke tænke på nu - det får den kostbare tid, måske, vise.
Fiskeriet i 2007 har været over det jævne for min del. Stadig er jeg på den evige jagt efter en 5+´er, men trøster mig med at den nok skal komme en dag. Det har jeg i og for sig trøstet mig med i mange år, men jeg skal ikke klage. De 2 over 4 kg. fra marts måned, gav begge nogle fede fights og gode oplevelser og nu er det ikke kun størrelsen det hele, vel?

Som noget nyt, prøvede jeg i november at lede efter rav på den professionelle måde på den Jyske Vestkyst. Jeg var ikke sen til at bygge mig et net (en kes), da jeg kom hjem efter en tur med over 314 stk. rav på 2 dage. Det skal prøves noget mere i det nye år, når vinterstormene lukker kysten, og når fredningen atter engang spolerer kystfiskeriet i midten af september.

Årets statistik:
  • 42 ture
  • 63 havørreder, hvoraf de 48 var blanke
  • 10 mistede fisk
  • 5 mistede blink
  • 8 stykker rav - fundet på fisketuren, hvorfor min tur til Thy ikke er inkluderet.
Lærte jeg noget i år? Jo, Jacob skal ikke have lov til at fiske alene når vi er på Öland og så lærte jeg at selvom det er højvande og fralandsvind i september - og at jeg derfor bliver en gammel muggerøv - så kan man godt fange fisk hvis bare man bliver ved (wauw!)

Jeg erfarede at Listerlandet atter engang skuffede i størrelsen på fiskene. Naturen og kysten er utrolig lækker deroppe, men næste år ved jeg ikke rigtig hvad jeg skal vælge som udgangspunkt for flerdages ture - Bare den hjemlige Sydkyst, Öland eller Listerlandet igen? Det må jeg lige tænke lidt over...

Hvad jeg ikke behøver tænke over er, hvor jeg skal fiske på dagsturerne næste år. Det bliver Sydkysten der får al den tid, jeg kan lægge dér.

Godt nyt fiskeår til alle!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar