søndag den 15. januar 2012

2012.01.15 Premieregrums? Klart nok!

Velkommen nye fiskeår som skulle indledes i sidste weekend. Det gled så ud i sandet og blev denne weekend istedet. Endda kun den ene af dagene, men det kan så skyldes på vejret. Pyha... ikke mig selv, ikke andre, men vejret. Så meget for det nytårsfortsæt... muaahhhahaha... som om...
Kasper og jeg havde en aftale. Jeg tror faktisk at damen på vejret havde sagt forhøjet vandstand og det fik hun da rigeligt ret i. Det havde Kasper også bemærket i et par sms fra igår (det var det med vejret) og så syntes jeg faktisk vi skulle være taget til Listerlandet, men det kræver da opvågning på lidt andre tidspunkter end det jeg benyttede mig af i dag. Listerlandet fordi vandstanden dér ville være normal. Jeg er nemlig ikke til alt for meget højvande på Sydkysten. Det er ikke fiskevenligt i særligt mange henseender og desuden tit forbundet med grums.

Og det var højt. Og grumset og det gav ingen fisk. (Som ventet) Kasper steg ud af bilen og vi kunne da godt se at vandet gjorde at det var tæt på strandfiskeri. Vandet var faktisk en del mere klart lige der, i forhold til de andre steder vi havde set og så valgte vi at køre derfra fordi vores fælles favorit måske var ledig og sørme. Mon ikke det skyldes at sigten dér var på 10 cm. og alle andre forlængst havde opdaget det og så var klokken alligevel tættere på sent at vi ikke gad køre mere og så røg vi i vandet, nu vi alligevel... og det kunne jo være...

Nej.

Advarsel; Bornholmstrafikken har fået en ny færge og den er stor. Meget større end den anden, der også var stor. Stående på sten længere inde end vi plejer, følte vi os trygge da færgen kom, men jeg hilser og siger at der blev jeg rigtigt bange. Først og fremmest var suget, der der kommer inden bølgerne, enormt stort. Det så fuldstændigt vildt ud da vandet trak sig tilbage og det rev mærkbart i benene. Dernæst rejste bølgerne sig følgeligt i størrelsen større og så slog de ind. Det var ikke sjovt, da vi stod dybt for at prøve at ramme lidt klart vand, så hermed en advarsel hvis du ser det ny monster.

Hvorfor kørte vi i øvrigt fra det klare? Nå, det gider jeg ikke tænke på. Vi hyggede os i den lille time vi havde og så var premiereturen afklaret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar