søndag den 26. februar 2012

2012.02.26 Forårsfølelse

Hvis lige vi ser bort fra vinden, så var det fantastisk vejr idag. Det var det i og for sig, uanset at det blæste koldt fra VNV, men det betyder meget at stå ude i fuld sol og ikke den store vind mod at stå i en temmelig strid og kold vind. På den anden side havde mangel på vind idag, ikke fået mig af huse, så det var måske meget godt trods alt?

Johan meldte overraskende at han havde været ude og kun mødt fåtal på en af de populære pladser. Selv ville jeg vente til den anden side af middag, så vandet måske havde fået lidt mere temperatur, men mon ikke vinden alligevel fik det ødelagt? Det var ihvertfald ikke specielt varmt, da jeg endelig stod "fit for fight". Men 3 grader har også ret og jeg mente nu nok at det burde kunne give fisk, sådan lidt inde i bugtens små hjørner og huller. Vandet var faktisk 1 grad varmere visse steder, men jeg så ikke skyggen af fisk. Ikke så meget som en finne eller noget andet. Selv ikke med den farve vandet havde. Farven der bare stråler af store fisk, selvom det nok var at stikke næsen lidt for højt, hvis man troede på det.

Så skrev David at de havde haft et par følgere og at de nu ville skifte plads. Følgere kunne være følgere, men hans slæng og ham. De måtte bide andre steder, ihvertfald ifølge en af kammeraterne der havde nuppet en 2 kg´s blank skønhed på Österlen et sted. Det blev ved den ene for David og gutterne, men bare en følger til mig... lidt liv... lidt tro på det hele... Det havde alligevel også været godt i dag, men jeg måtte tage tomhændet hjem. Ihvertfald i fiskevej.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar