lørdag den 5. januar 2013

2013.01.05 Svenskens sejr

Ha ha... kun dig der kender mig vel, ved at jeg aldrig ville skrive således hvis ikke der stak noget under og jo, der stikker noget under. Jeg har ikke fået prygl af en svenne idag, men må dedikere dagen til Jer svenne bananer og Jeres ligestilling. Det var så jævnt at jeg var ved at kaste op, da det slog mig hvordan jeg bedst kunne betegne dagen på fiskedagbog.dk så derfor sidder jeg og hører "Ulige Numre" og har kun een strømpe på. Bare så det ikke bliver alt for vildt!

Jeg tog ungerne til premierepladsen, udvalgt efter antallet af fiskere. Her var nemlig kun 1 anden og da der samtidigt var sten og sand, så kunne det der bag ved mig udgøre en legeplads for afkommet, den time jeg havde tænkt mig at stille havørreden til rådighed, for at kunne lyksaliggøre mig på denne første fiskedag, premieredagen. Som i øvrigt var uden nerver, for med den sølle statistik i fjor, kan det rent ud sagt være skideligemeget om jeg fanger noget. Jeg er ude og jeg fisker!

Der var 50% sol og halvskyet idag - You like?

Det var 4 grader i vandet og 4 grader i luften - You like?

Der var en anden fisker og han var en fyr - pige/dreng forhold = 50/50 - You like?

Der kom et par og kiggede på. En mand og en dame. Pige/dreng forholdet er intakt 50/50 - You like?

Jeg fiskede ligemeget med blink og flue i løbet af den time jeg var der - You like?

Jeg kan blive ved længe endnu Svenne, men kvinderne sejrede til sidst. Den anden fisker tog hjem og jeg var pludselig alene - jeg svage køn i svenskens øjne - med 2 piger på stranden. Moder natur sejrede hun med, da hun ikke lod sig fravriste en af hendes skønheder fra det grumsede vand!
Men det var dejligt at være ude og var det ikke for alle de ligheder, jeg ikke kunne lade være at tænke over på vejen hjem, så kan jeg med et par almindelige øjne, der er komplet ligeglade med om der er flere kvinder end mænd i en fiskeklub eller kvinder i kvindernes omklædningsrum for den sags skyld, betegne fisketiden som herligt afslappet og særdeles hyggelig i mine dejlige ungers nærvær.

Åhh... du sidder og tror jeg er mandschauvinist? ha ha ha... Jeg gider ikke spilde min særdeles kostbare tid på om der nu er flest mænd i en fiskeklub på nettet og hvad søren vi skal gøre for at få flere kvinder med. Hvis der er kvinder med, fedt! og hvis de er bedre end samtlige mænd = fint. Det handler i min verden om at være med og gide det du gør. Ikke hvad farve du har (måske lige pånær de sorte - og det var nedfaldsfiskene jeg mente) eller hvorfra du kommer. Om du er stor eller lille, tyk eller tynd er ligemeget.
Er du med, er du med! Er du med?

Godt nyt fiskeår til Jer alle og så ses vi vel snart derude igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar