tirsdag den 12. august 2014

2014.08.12 Er godteposen mon åben og skal jeg på tur nu?

Om det var gårddagens vanlige klagesang der kortvarigt blev hørt, eller om det var godteposen der endelig åbnede sig lidt, ved jeg ikke - men hvorom alting er, blev jeg i nat vækket at bulder og brag lige ude foran vinduet. Bygen var startet ved Møn og gik i land lige øst herfor og sendte et par lyn afsted mod mig og kameraet. Da bygen var ovre, gik jeg i seng, for igen at blive vækket bare 30 min. senere af endnu en byge. Denne gang helt lokal og meget personlig byge, der blev skabt ud af intet over vandet syd for mig og gik i opløsning lige nord herfor da den var ovre. Fuldstændig modsat af hvad der plejer at ske. Meget besynderligt. Lyn og kortvarig skybrudsagtig regn, der fik regnmåleren til at registrere hele 167 mm/timen under et minut. Det var intenst og dejligt at stå ude i kun shorts og lade vejret passere.

Måske jeg skal på jagt efter rav og havørred nu, hvor der er kommet lidt lækkerier frem?

1 kommentar: