søndag den 4. september 2005

2005.09.04 Efterår på G


Nej, jeg har ikke glemt årets gang. August kommer før september, men jeg har ikke haft hånden på grejet i næsten 2 måneder. Arbejde, ferie og så har jeg ikke rigtig haft lyst.

Men Kasper og jeg blev enige om at søndagen skulle stå i fiskets tegn - næsten. Som sædvanlig med Kasper, så er et aftalt tidspunkt altid plus 2-3 timer, hvis han overhovedet kommer, og således også idag. Jeg startede på Österlen kl. 15 i en svag sydøst vind, let farvet vand på 17 gr. og solskin. I 3.die kast havde jeg en meget lille følger og ellers intet.

Da Kasper ved 18 tiden dukkede op på en af de kendte pladser, vi havde aftalt at mødes på, havde jeg fisket der en time og haft endnu en lille følger som resultat. Vinden var frisket op fra syd og det så virkelig godt ud, men fisk var der ingen af. Dvs. en havørred på max 15 cm. fik da interessen for mit blink og så et par torsk, men det var også alt.

Onsdag og weekenden bliver de sidste dage inden den forbandede fredning stopper alt fiskeri og jeg må søge til Danmark og Öland for at fiske. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar