søndag den 11. december 2005

2005.12.11 Stevns - nu som torskefisker


Johan og jeg ville igen prøve lykken på Stevns. Vejr og vind har ikke været det bedste det sidste stykke tid - slet ikke på de dage hvor vi har haft fri. Søndagens vejr var heller ikke det bedste, frisk vind fra NV, men vi gjorde forsøget.

Igen traskede vi langt for at få noget fred til fiskeriet, og igen var der torsk hjemme og ingen havørreder. Johan fik ganske vist en undermåler og mistede ligeledes en undermåler, (jeg havde kun en mini følger), men det var torskene der sørgede for underholdningen dagen igennem.

Johan blev målrettet på torsken, mens jeg fortsatte min jagt på de blanke. Det var uden tvivl Johan der havde den bedste dag! 9 torsk, hvoraf de 8 lå mellem 2 og knap 4 kg. Selv fik jeg 4 torsk på min hurtige hjemtagning - tydelig forskel i hugvilligheden fra sidste måned, men vandtemperaturen var også faldet 6 gr. fra sidste gang.

Når dette skrives, torsdag 15.12, blæser der en hård vind derude, og det skal blæse hele weekenden, enkelte steder op til storm fredag 16.12 = Ingen fiskeri denne weekend. Jeg håber jeg når en tur eller 2 inden december slutter 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar