lørdag den 1. april 2006

2006.04.01 - 02 April-nar


En rigtig dårlig aprilsnar på kysten. Andet kunne jeg ikke opfatte det som, idet jeg fiskede mig gennem en hel del timer, uden så meget som et hug. Stort set alt stemte. Linus og jeg var helt sikre på at vores lille plads nok skulle give fisk, men intet skete. Absolut intet!

Dagen efter, gentog historien sig. Lækkert vand, lækkert vejr og lækkert grej (det sidste syntes vi nok kun selv). Idag var Johan med, og synligt imponeret over pladsen, gav han den også en ekstra skalle. Men til hvilken nytte?

Efter turisterne havde forladt pladsen, også de uden fangst, lykkedes Linus med fangsten af en 40 cm´s blank. Inden lukketid, fik jeg så lov at fange en blank. Denne på hele 45 cm.

Jeg mangler sol, 6 m/s sydlig vind og 3 grader varmere vand.Vi har overskyet, hård sydvestlig vind og 4 grader varmt vand.

Man kan sagtens få fisk i dette vejr. Vi var bare uheldige. Rapporter andetsteds fra, melder om 3 fisk over 4 kg. i den forgangne uge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar