torsdag den 30. marts 2006

2006.03.30 Marts lakker mod enden

Jeg skal nok blive bedre til at stå tidligt op og komme afsted til kysten. Igen startede dagen med solskin og lækre SV vinde på 5-6m/s. og da jeg sad i bilen drejede vinden til SØ og tiltog langsomt. Vel ude på kysten nåede jeg lige 20 minutters sol, inden skyerne kom (igen idag), og med dem en stadigt mere opfriskende vind.

Sammen med 2 venner sad vi og kiggede på fiskeørnen under sin jagt efter det samme som os. Den musede, som falke gør det, over vores vand. Om den havde øje på den samme fisk som mig, tvivler jeg på - men hvis, ja så gik jeg af med sejren. En meget smuk 2 kg´s blankfisk var oppe og vende, inden den igen fik friheden.

Vinden tiltog yderligere og var dette en film, skulle der komme uhyggelig baggrundsmusik nu. De 2 gutter tog efter en gæv indsats hjem og tilbage stod jeg og skulede over det grå vand, mens regnen piskede mig i ansigtet. Bølgerne blev kun større og jeg blev trykket længere og længere ind mod land. Til sidst måtte jeg indse at det var blevet for hårdt, og tog drivende våd hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar