søndag den 19. marts 2006

2006.03.19 Forår incoming


Det lugter mere og mere af forår. Det er stadig koldt, men dagene er nu så lange at vandet bliver mere levende over middag, trods nattens frost, for den døjer vi stadig med. Jeg tror faktisk ikke vi har haft en nat siden d. 10 januar, hvor vi har haft plusgrader om natten. Forståeligt at fiskeriet kører som det gør, for de fleste.

Men jeg tror mere på det nu. Idag lå vinden på fra VSV, og solen gassede fra en skyfri himmel lidt over middag. Fiskene mødte jeg ikke, selvom jeg ventede dem hvert øjeblik.

Alt jeg havde, var en lille følger - endda med svampeskade, men foråret er altså kommet og når vandet når over de 3-4 gr. sker det vi venter på.

Børsteormen var der spræl i midt på eftermiddagen, men da jeg forlod kysten hen under aften, var frosten ved at lægge låg på de 50 kvcm vand den havde til rådighed. En måge har nok fået frossen morgenmad dagen efter, antager jeg?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar