onsdag den 29. marts 2006

2006.03.29 Fyn e fiiin

Sidste år mødte jeg nogle fynboer som jeg faldt i snak med. De samme 3 fra i fjor, stod i forgårs og prustede mig i nakken, om jeg havde fanget noget.

Vi aftalte at fiske sammen, og efter jeg havde vækket dem i deres poolhus (!), hvor de lå og døsede, tog vi ud på kysten. Solen skinnede fra en skyfri himmel, vinden var i SV og det lugtede langt væk af fisk. Men der skete bare ikke rigtigt noget, før vi byttede rev. 

Da jeg skulle ind og tage billeder af solformørkelsen fik Ronni dagens første fisk. En blankfisk væltede fri af vandet og leverede en kanonfight på hans lette stang. Vi anslog den til at veje 2,8 kg. da vi ikke havde vægt med.

Senere på dagen, nu i skyet vejr, gav det en sortfisk og endnu en blank på 1,5 kg. til Ronni. Pladsbytte i den tiltagende vind, var ingen succes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar