onsdag den 8. marts 2006

2006.03.08 Vintervejr

Jeg har fået lidt spørgsmål om jeg har glemt at opdatere? Det kan jeg hermed meddele at det har jeg ikke.
Lad DMI´s femdøgnsprognose, tale for sig selv:

Torsdag:

Tørt og i de nordlige og østlige egne lidt sol, ellers mest skyet vejr. Om aftenen og til natten er der mulighed for lidt sne i den sydvestligste del af landet. Dagtemp. omkring frysepunktet, om natten ned mellem 1 og 5 graders frost. Jævn til stedvis hård østlig vind.

Fredag:

I de nordlige egne lidt sol, ellers mest skyet med mulighed for lidt sne eller snebyger i de sydlige egne. Jævn til hård vind fra nordøst og øst og dagtemp. mellem 3 graders frost og 2 graders varme. Til natten enkelte snebyger, især ved Østersøen, aftagende vind omkring øst og temp. ned mellem 5 og 10, - lokalt ned til 15 graders frost.

Lørdag:

Mest tørt med en del sol, men ved Østersøen er der forsat mulighed for snebyger. Dagtemp. op omkring frysepunktet og svag til jævn vind omkring øst, men ved Østersøen frisk eller hård vind fra nordøst. Til natten ret klart og ret svag vind med temp. mellem 7 og 12 graders frost.

Søndag:

En del sol, men i de vestlige egne mere skyet fra sidst på dagen. Vinden bliver ret svag med dagtemp. omkring frysepunktet. Til natten bliver det efterhånden mere skyet i hele landet, men det holder antageligt tørt. Vinden frisker noget op fra syd og sydøst. Temp. mellem 5 og 15 graders frost, koldest i de østlige egne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar