mandag den 13. marts 2006

2006.03.13 Ben af is


En normal vinter, havde sørget for at jeg opdaterede mindst en gang om ugen på dette tidspunkt. Foråret havde været her og jeg havde næppe siddet indenfor på en fridag og brugt fiske-tid på nettet.

Men som billederne afslører, er der stadig nogen vej til foråret der, når det endelig kommer, eksploderer i en intensiv gang havørredfiskeri over 2 uger. Det tror jeg ihvertfald vil ske. Det gælder om at være på pletten, før alle de andre, og påskeugen vil i år nok være et tilløbsstykke uden lige.
Men lad os nu se...

Fiskeriet i mandags, blev ikke noget at skrive hjem om, eller sagt på en anden måde; ikke noget at skrive på nettet om. Det var is nok til at give blå mærker på skinnebenene når jeg forcerede det på vejen ud til revet, og når jeg vel stod derude, skete der absolut ingenting - overhovedet!

Men det var smuk dag, hvor solen varmede, og jeg nød at stå uden hue i et par timer, inden vinden drejede og frosten satte ind, igen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar