søndag den 10. september 2006

2006.09.10 Sæsonafslutning på sydkysten


Johan Kohnke og jeg havde længe talt om at skulle på kysten for at afslutte sæsonen, i hvertfald én gang - det blev for mit vedkommende også kun denne ene gang. Mere om det senere.

Det så virkelig godt ud, revet. Lugtede langt væk af fisk og det skulle bare kaste noget af sig, hvilket det også gjorde efter en halv time. Længst ude i kastet fik jeg et kanonhug på mit hjemmelavede blink. En tung fight begyndte og jeg troede jeg havde rygkroget en torsk. Det var dog en farvet havørred på omkring 2,6 kg. der simpelthen bare ikke gad fightes, men kun gå med siden til. En smuk fisk med mange prikker.

Johan overtog stenene jeg stod på, mens jeg fiskede mig videre over revet, med bølger op til armhulen - jeg havde lige glemt at der var huller på revet og at højvande ikke gør dem lettere at passere. Så fik jeg fisk igen. Denne, en mindre ørred røg af kort efter. Og så sluttede min sæson næsten, for pludselig stod Johan med flex på klingen, og da vi gerne skulle have lidt billeder, løb jeg over til Johan - for vi sætter efterårsfisk ud. Men på vejen tog jeg nærmest hovedspring på stranden, mellem sten og sand. Heldigt for mig, landede min fiskestang sikkert og mine hænder tog fra for ansigtet. Men mit venstre knæ, havde ikke set den sten, det mødtes med og så lå jeg der. Kunne ikke røre mit ben de første par sekunder, men kom langsomt op, pakket ind i sand og uden hul i mine waders. PYHA!

Johan undrede hvor jeg var blevet af - jeg satte mig ned og slappede af!

Nu var der fisk inde, og den slags lader man jo ikke passere, hvorefter jeg måtte ud igen. Denne gang med et vist besvær, pga. knæet. I første kast fik jeg en steelhead, der fightede som bare den. Johan tog derefter en flot og fed havørred på ca. 2,6 kg, også denne farvet og så blev vi enige om at slutte dagen. Forresten var Johans første, en fin blank fisk på 54 cm.

Jeg var siden på hospitalet med knæet, hvor man kunne konstatere at knæskallen havde fået en revne halvt igennem. Avs...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar