torsdag den 31. august 2006

2006.08.31 Fugt i luften


En måned med ufatteligt meget nedbør. Allerede i starten af august anede jeg at vi kom en del over normalen, eftersom vi fik de, i mine øjne, ufattelige 62 mm. på et par timer. Normen for august er omkring de 60 mm., så de 243 mm. vi endte på, er jo helt sygt. Men det var da til gavn for min græsplæne, der består af ca. 100 % ler og som normalt er stenhård at gå på. Til gengæld var de ikke så glade NEDE i byen, ved de sidste 3 tordenvejr, hvoraf det ene var det værste i 30 år. (Det siger de så hvert år) Vandet løb nemlig den naturlige vej, og endte med at oversvømme store dele af byen.

Nå, men jeg var på ferie i Blåvand. Det var en oplevelse. F-16 der trænede "skydning fra fly" som det pænt hedder, 4 dage i træk. Det skulle jeg da se på, og hold da op... "skydning" var en pæn måde at formulere: "jeg dropper mine 1000 punds bomber nu". Sommerhuset rystede ved de enorme drøn, som jeg også var ude at kigge på, fra en af Forsvarets udkigsposter. Tjek deres egne billeder fra "fars familieferie".

Men hvorfor nu alt det pjat? Det er jo en fiskedagbog, og ikke en familieside, hvor familie far fortæller om sin sjove familie ferie i et propfyldt familie ferie vandland.. Eller er det?
Nej, rolig nu. Jeg har ikke fisket, men ville bare lige opdatere lidt på siden, så den ikke går helt død.
Fredningen begynder i midten af september, og jeg skal nok lige et smut ud inden da. Efter det, står den bla. på Stevns og Øland.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar