onsdag den 18. juni 2008

2008.06.15 Torden

Der var 20 gr. i forskel på nordnorge og Danmark. Et højtryk havde lagt sig lige som det skulle og solen gav ny rekord i antal timer den var fri af skyerne. Desværre betød det gode vejr også at vinden enten hylede fra øst af eller så stod den helt stille og ingen af delene var særligt fremmende for fiskeriet de dage jeg så kunne bedrive det på og så gik det meste af juni med det. Enten er det hammergodt vejr og blæsende fra en umulig retning eller så er det dårligt fiske-(sommer)vejr og endnu mere blæsende fra en umulig retning. Sydkysten er igen lukket og helt møjet til.

Selv var jeg på vej 2 gange, men blev stoppet på vejen til kysten af omkring 200 meter brunt vand. I onsdags var undtagelsen kun antallet meter brunt vand og det fik chancen i 2 timer. Jeg så flere fisk oppe i overfladen nær blinket, men intet der huggede, så jeg undrer om ikke det var min ven, hornfisken. Muligvis torsk, men uanset hvad - ingen havørred der huggede og så tog vinden til - igen, og dagen efter var det brunt 200 meter ud fra kysten - igen.

Forleden kom der et tordenvejr forbi. Det var ret lille og gav ingen regn i Trelleborg - men en enkelt lyn uden for selve bygeskyen nåede jeg at fange på kameralinsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar