onsdag den 25. juni 2008

2008.06.25 Tynd aftentur

Plads 1 så perfekt ud. Jeg var tidligt på kysten så jeg kunne fiske mig på plads, hvilket jeg bedst kan lide om sommeren. Vandet var klaret op og selvom det så ud som om der kun lå lidt tang inde ved kystlinjen måtte jeg erfare at der også var tang længere ude. Højvandet havde været inde og efter en lille time måtte jeg skifte plads, for ålegræs og hornfisk er 2 tynde ting jeg ikke gider have hængende på krogen hele tiden.

Plads 2 så også perfekt ud, men det var først nede ved i vandet jeg kunne se at jeg tog fejl. Ikke engang 5 cm sigt var der og så var det videre. Gad vide om jeg skulle været blevet hjemme for at se semifinale i stedet? Ja, det skulle jeg nok, for selvom jeg endelig fandt en lækker plads med klart vand - uden tang - og endda med en temperatur på 14 gr., så ville fisken ikke lege med. Tanken om en arbejdsdag et par timer senere fik mig hjem. Imorgen skal jeg ud efter jobbet, hvis det hele klapper!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar