søndag den 8. februar 2009

2009.02.08 Sæl i trøje


Sikke et dejligt vejr i dag! Det er længe siden solen har været fremme på en fridag med fiskemulighed, så da chancen bød sig, kom bilen i gear og jeg var afsted.

Jo, vinden var lige lovlig frisk, men der burde være muligheder dernede. Det var der sikkert også, men dagen endte op med at jeg stod og snakkede med Linus, der for en gangs skyld var hjemme og så fik jeg aldrig fisket. Hans kammerat fik ingenting mens vi snakkede og da vi endelig var færdige var det for koldt at stille sig ud i de store bølger. Jeg valgte derfor at sætte kursen mod en sandstrand for at gå en tur og det var lige hvad jeg trængte til ovenpå en temmelig våd weekend.

Nu bliver vejret snart varmere og det er lyst længere. Der er kamp om pladserne derude, men om en måneds tid og lidt til, kan man fiske om aftenen.

Billeder af en død sæl jeg fandt idag. Den var ilde tilredt og temmelig stor. Derudover et billede af en overkrop - eller ihvertfald en trøje, men det så ud som om der var en overkrop i den pga. al sandet. Og så lige en lækker detalje i sandet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar