fredag den 1. januar 2010

2010.01.01 Kulde og konkurrencer

Det trækker op til isvinter, sådan som vejret og i særdeleshed temperaturen, har været på det sidste. Isbryderne ligger klar og de første anmodninger er kommet ind til den mindste af isbryderne, Stevns (rart navn). Nu undrer du dig måske over at jeg nu begynder at skrive om isbrydere. Sidst var det jordskælv og forrige gang rav og tordenvejr der optog mig. Tja... jeg får ikke lige fisket sålænge vandet er stift. Det er det heller ikke på den åbne kyst, men det fryser omgående i mine øjer på stangen, på jakken og mine waders. Og når det er så koldt, kan mine fingre ikke følge med særligt længe. Så jeg må vente på lidt varmere vejr, men som tidligere nævnt; Isvinteren er velkommen! Det er ganske spændende at vi oplever lidt nyt vejr over en længere periode. Jeg savner kun sneen, som de alt rigeligt har fået i Jylland.

Forleden målte jeg -8,8 gr. som den varmeste temperatur for dagen. I skrivende stund har temperaturen passeret -7,5 gr. som varmeste og er på vej ned igen. Det er godt nok koldt!

Ang. nedenstående indlæg om Blänkaren 2010; Hvis der er noget du ikke forstår eller gerne vil spørge om, så send mig gerne mail.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar