tirsdag den 8. juni 2010

2010.06.08 Tjek på badesæsonen

Jeg var ude i går, men det var slet ikke noget værd. Jeg kom hjem med svedige tæer og havde bare kørt en masse kilometer langs kysten og alt jeg havde lavet, var at kigge på vand inde fra bilen. Brunt vand... med waders på. Fordi det var smartere at være fiskeklar hjemmefra. Det er det også, men kun når det går at fiske og det gjorde det så heldigvis i dag i stedet. Lige indtil jeg stod i vandet.

Rev ledigt; Tjek

Bølger og alt det andet; Tjek

Fiskegrej monteret og bilen låst; Tjek

Og så kunne jeg kun lige se mine støvler på 60 cm. vand. Knap så tjek, men hvor kan man også vide det fra? Well, det skulle have en chancen og derfor fiskede jeg mig over revet. Allerede i første kast havde jeg et horn på og sådan gik de næste kast også. Masser af horn og var det ikke fordi jeg så en havørred der gik fri af vandet, så var jeg nok smuttet. Men håbet var der, selvom det ikke var i dag det skulle indfries. Nye ture venter, for vandet er temmelig behageligt for en havørredfisker. Badesæsonen, derimod....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar