fredag den 9. juli 2010

2010.07.09 Tropenætter, teenagere og to kolde på terrassen

Jeg kan ikke skjule den opsøgte plads. Vi havde tænkt Ystad og Engelska Bryggan, da man får det meste hernede. Dybt vand, strøm og sand - at det tillige er nemt at vade, gør pladsen oplagt til natfiskeri. Men så var der lige 400 teenagere og deres biler, som ikke indgik i den plan som David og jeg havde lagt. Vejen til Engelskan var stoppet med en bilpark, som ville gøre enhver nystartet bilforhandler glad i trompeten. Der var alt at vælge imellem, fra den gamle amerikaner slæde til den seneste high-tech japaner... det gav sig selv at Polo´en ikke hørte hjemme i det selskab og da de 2, i denne sammenhæng, aldrende herrer i Poloen fik kigget sig omkring, skulle fiskepladsen tydeligtvis henligges andetsteds.

Jeg var ellers overbevist om at vi skulle få fisk, men jeg havde også været meget tændt, idet sommervarmen var kommet og der alligevel var dukket koldt vand op. Som Johan Kohnke sagde forleden; Jeg var taget til den proppede strand og det var først da jeg dyppede tæerne, at jeg forstod hvorfor alle lå oppe i sandet. Altså en oplagt fiskemulighed, som jeg så spildte i det andet eller tredje kast. Det var en mistet fisk eller rettere, måske bare et langt hug, hvis du forstår. Så gik aftenen og natten med at snakke og fiske og snakke lidt mere. Mest snak, nu jeg tænker over det... to trætte gutter i sommernatten ovenpå en utroligt varm dag.

Pølserne vi nød fra grillen på stranden, var nu gode! Men de 2 kolde øl på terrassen hen ved klokken halv fire, fire, var bedst. Og temperaturen kom aldrig under de 20 gr. Sikke en dejlig morgen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar