fredag den 22. oktober 2010

2010.10.22 Del I

Datoen passer ikke. Eller... nu fik jeg set på uret og klokken er over midnat og en ny dag truer om et par timer og en 20 mm regn eller hvor meget der nu er i vente. I hvert fald trommer det mere end lystigt på ruderne og det trommer i særdeleshed i mine ører, fordi jeg sidder og lytter på heavy. Eluveitie - Inis Mona... interessant musik med nordiske indslag.

Det er ikke første gang jeg overvejer titlen på min hjemmeside, men det er nemmere og langt billigere at skifte bukser end at købe et nyt domæne. Derfor må jeg nok hellere tilføje en underside eller, indtil det nye site kommer op at køre, lade dig leve med indlæg, der i den kommende tid ikke kun indeholder fiskeri - i hvert fald ikke så meget som tidligere. Årstiden er i øvrigt ikke til fiskeri på mine kyster, men det har jeg fortalt om.

Opsummering på "Klubben der fanden i helvede med død skulle straffe din lokale garnfisker" er langsomt gået i glemmebogen og væk. Mine trusler om at NU skulle du bare se og ikke mindst den lokale fisker, var åbenbart tomme og ja, jeg er ligeså overrasket over at jeg ikke fik fuldført mine skumle planer om et pinligt og tomt exit til en garnfisker. Nu er det mig der er pinlig... og fredningen starter stadig d. 15 september. Suk...

Gad vide om jeg har en forgænger eller 2 som har oplevet det samme? Jeg erindrer at have hørt dette før, omend ordvalget har været anderledes. Nuvel, min afløser findes vel og jeg håber du læser dette og tænker "Jeg vil ændre denne lovgivning... jeg vil ændre dette land... JEG VIL ÆNDRE VERDEN" og at du så gør det. Men lad være med at kopiere hvad jeg har skrevet, hvis du ender der.

Opsummering på fiskeriet. Bortset fra en ret så heftig vind, så ville kysten kunne smide et par fisk af sig. Jeg må hellere gribe fat i fluestangen og stikke til Blekinge en tur og prøve en gedde - og jeg mener, gedde! Havørrederne må vente på mig i Danmark og ellers herovre på at fredningen ophører. Lige nu virker det ikke som om den fredning nogensinde ophører. Og lige nu har jeg masser af tid.
Hvorfor sad jeg nu her og skrev om ingenting? Nå jo, jeg havde bare brug for at komme af med nogle ord, uanset hvad det så end indebærer.

Er det mig der kun har halvt så meget tid som alle andre eller er jeg dobbelt så længe om tingene? Og nej, jeg prøver ikke at være sjov, men tiden bare blæser væk som træernes blade i efterårskulingen. Visner, falder af og forsvinder - for altid. Hvor dybt...
Med tanke på hvad klokken er, må jeg hellere gå i seng.
Fiskedagbog: Nu med snik-snak og snart om noget med rav. Måske også vin, mad og andet godt fremover... øl og hornmusik? Men f**** skal du lede efter andre steder. Godnat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar