søndag den 22. maj 2011

2011.05.22 Torden igen


I slutningen af april var jeg i sommerhus i Blåvand og fik dér en gang torden. Årets første og i øvrigt kun i Blåvand. Lækkert, tænkte jeg og håbede det ikke var årets eneste omgang. 3 uger efter fik jeg torden i Trelleborg. Ingen af billederne var gode nok til fiskedagbog.dk og der var også fiskeri at skrive om. Et par dage efter tordnede det igen og da var jeg og fiske, hvor jeg fik de seneste billeder af en dravat. Eller gustfront om du vil.

Havørredfiskeriet holder pause, men ikke længere end at jeg skal ud så snart jeg kan komme til det igen. Vandet er jo stadig super i temperatur, så de værste flokke af horn skal bare væk.

Imens plejer jeg så at skrive om... tja... medmindre det enten tordner eller blæser, så jeg kan komme ud efter rav. Og så tordnede det sørme igen! Og denne gang et rigtigt front tordenvejr. Dvs. lummert det meste af dagen og blæsende fra SØ. Siden kom der skyer fra SV, mens vinden langsomt aftog og varmen tog et nøk op. Og så... skraldebang for alle pengene. Sikke et uvejr. Min Vantage Pro 2 kom langt fra på overarbejde, end ikke arbejde, men sikke så et lyn vejr. Jeg kunne kun ønske det var om aftenen, for ellers havde jeg haft mange flere end 8 lyn på kameraet. Nøøøøj hvor det lynede, buldrede og bragede, imens min lynpejler bippede fuldstændigt vanvittigt. FEDT!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar