søndag den 5. maj 2013

2013.05.05 Jeg dropper ud

Hvis havørredfiskeriet var et studie, havde jeg droppet ud. Jeg gider det godt, men det her år er simpelthen for mærkeligt for mig. Alle andre formår at ramme den rette dag og eller plads, mens jeg får de dage med for meget vind, for mørkt vand og hvad der nu ellers kommer i vejen, så at sige. Og det er ikke undskyldninger, for jeg ved godt hvad der skal til og hvor. Men jeg fanger jo ikke fiskene.
Således også idag, hvorfor dette indlæg ikke bliver meget længere.
Kæmpede mig rundt på min elskede Sydkyst og kunne kun finde mørkt vand eller nogenlunde klart, fuldt af fedtemøg. Jeg havde en følger på 40 cm og ellers lidt mærken af hornfisk - tror jeg. Og det var det.
Imorgen, skal jeg i P&T med ungerne. Det glæder jeg mig til. For turens skyld, selvfølgelig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar