tirsdag den 7. maj 2013

2013.05.07 Vi fortsætter stimen

Havde stemt møde i Listerområdet og glædede mig til at komme derop og nyde en dag i den lidt vildere natur og så vidste jeg endda at der var fisk at fiske efter, efter et par dages meldninger.
Der var bare ikke lige nogen der havde forberedt mig på at dagen ville blive ikke bare stille, men helt vindstille. Med andre ord, rent disco-vejr da solen også var på og havet derfor lå spejlblankt og vandet var sprit klart. Og jo, vi har da fået fisk i disco-vejr før, men det er ikke særligt ofte og fiskene er mega besværlige. Gæt om det passede idag? Godt gættet.

De var på plads. Vi havde flere følgere og jeg havde endda en der huggede en enkelt gang i de 10 timer jeg var igang... da jeg var træt og ikke gad være igang mere, kørte jeg (selvfølgelig) hjem, højfjeldsvarm og rødlig brun i fjæset og tænkte at det alligevel godt nok var et fandens til fiske år.
Vejret, vinden, årstiden og fritiden har da absolut ikke passet med mig overhovedet i år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar