søndag den 23. februar 2014

2014.02.23 Uretfærdige fiskedage

Er det rimeligt at forlange en fisk når man nu er ude i det jeg vil påstå er gudeforhold?
Altså hvis gud var lystfisker, så havde han fisket idag... så det er vel rimeligt at forlange en fisk. Men jeg skulle måske have ytret mig højt, fremfor at tænke det eller bare forvente det. For gudeforholdende lod mig køre tomhændet hjem. Det føltes pinligt ligefrem, men hvad kan man gøre?
Kasper gik i vejkanten og bar ikke på en fisk. Derfor var min første kommentar også vældigt smart i tonen, for hvordan kunne han gå der - tydeligt nyfisket med vådt tøj og det hele - og IKKE have en fisk med sig? Havde han sovet i timen, var han kun lige ankommet eller var vandet slet ikke så godt som det så ud? Jo, det var godt. Det var faktisk storfiskvand, men de 3 timer Kasper havde lagt på det var resulteret i et stort nul. Fantastisk at det kan lade sig gøre. Jeg var lige kørt forbi en masse mørkt vand, men stod nu her i vejkanten og undrede... det måtte være bedre længere fremme og jeg fik lokket Kasper med.
Kasper takkede med at tage en lille blank i de første kast. Jamen, jeg havde reddet hans dag i hug nu.
Selv skærpedes de typiske fiskesanser når andre får fisk og det var virkelig lækkert vand og vejr. Uden handsker var det måske lidt overilet, men jeg frøs på den anden side heller ikke. Kom nu fisk... kom nuuuuuu
Men der skete intet og Kasper og jeg tog en kort rådslagning på tangen. I kastet efter den lille blanke havde han smidt en 3+ og så var pausen slut. 3 timer til rådighed og på den anden side af den flotte solnedgang, ventede ikke kun afslapning i divanen hjemme. Fiskes skulle der og da Kasper trak sig havde jeg resten af revet at kaste over, men der skete intet... intet og ingenting andet end 2 følgere til sidst. Om jeg fatter de følger efter i bidevejr... men det er jo ikke første gang det er sket.
Jeg har nok brugt forkert medicin i dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar