lørdag den 3. januar 2015

2015.01.03 Premieren uden kast

Efter et ubønhørligt pres fra ham der Jacob, der havde sendt et blærelink til en der VIRKELIG kunne fejre en vellykket premiere tur, var der ingen vej tilbage. Premieren skulle afklares nu!


Dejligt vejr
Sammen med min ældste datter drog vi afsted til kysten. Afsted med alt pakket og klart. Rigeligt pakket endda. Men alligevel havde jeg glemt noget, troede jeg. Det viste sig senere at jeg ikke havde glemt andet end at bruge mit kendskab til vandet ovenpå et par blæsende dage... for hvordan er det nu, når vinden tordner afsted? Først er vandet lavt, utroligt lavt. Så stiger det og hvad er det så der sker, når Østersøen sætter i bevægelse? De voldsomme dønninger, slår taktfast mod kysten. Det er ikke atlanten eller Nordsøen, men det er efter vores målestok, store bølger der kører mod land og grumser vandet til. Kun en stærk strøm kan holde vandet rimeligt fiskbart og sådan en strøm fandtes bestemt ikke idag.


Så spørger Liva om ikke vi bare kan lede efter rav og jo, klart nok.. lad os gå efter rav. Her har vi trillet 45 km til Ystad for at se på 50 nuancer af brunt, så tilbage er kun vejen retur til vikingebyen uden vikinger og et hjørne hvor der godt kan rulle rav ind. Og så var hjørnet uden rav!

Nul tur med bravour!

Opskyl 
Men - og det må lige skrives uden at der går for meget pladder i den - så svarer hende datteren på vej hjem, at turen da ikke var forgæves... "jeg har da været ude med dig far og det var bare så hyggeligt".

Ja... familie far på tur, uden havørreder og rav, men med en af livets andre glæder ved min side. Husk lige at se det fra den side også, du der Anders...

Godt nytår fiskeår - ikke et kast taget endnu. Men imorgen.... vil hun med igen, siger hun og SÅ skal jeg fiske!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar