torsdag den 31. december 2015

2015.12.31 Årets statistik

Det er ikke sædvanligt at jeg laver statistik for året, inden det knap er kommet igang, men det er heller ikke sædvanligt at jeg fisker på premieredagen og derfor var der i dag god tid at lave sidste års tal, nu hvor festen igen trak ud efter jeg havde antændt utallige batterier - krudtglad som jeg er. For jeg er meget glad for fyrværkeri og nytårsaften har altid været min store dag. Ikke altid til alles glæde og i dag, hvilket er anledningen til at jeg skriver dette, langtfra heller ikke til alles kendskab, da jeg nu 5 gange er spurgt om jeg er ude og hvad jeg har fanget?

Jamen jeg er lidt bøv idag og har fyret krudt af igår, har svaret lydt.

Skulle jeg, som i fjor, holde nytår hvor jeg bor - var jeg nok ude og fiske, men jeg er til krudt og kugler. Ikke til rislamper og for mange regler omkring hvilket tidspunkt du må skyde krudt af. Her i Trelleborg er der regler for hvornår du må skyde af - altså på selve nytårsaften - og du kigges meget skævt til, hvis du syntes fyrværkeri er fedt. Nej, rislamper og pengegaver til en ged i Afrika, kan du i stedet bruge pengene på Anders!

Det har været et super fedt fiske år! Jeg fik købt mig min Hobie Kajak, som jeg har kigget på MEGET længe og som jeg havde nogle mega fede ture i. Samtidigt oplevede jeg et fiskeår lidt ud over det vanlige, med en del fisk og gang i vandet. Jeg har overvejet om det skyldes det store saltvands indløb i Østersøen i slutningen af 2014, men uanset årsagen, var det en fornøjelse at være med til og dele med gutterne! Det har årets fisketure også været, både dem i de lokale vande, men i særdeleshed også i Danmark! Fiskeriet er blevet mere end bare fiskeri. Der bruges tid på god mad og samvær og jeg har nydt hvert minut i silende regn, som i bagende sol. Tak til jer alle - i gør det hele, det hele værd!

Her kommer lidt tal, til dem der gider. Jeg gør :-)

45 ture
101 havørreder hvoraf de 96 var blanke
15 mistede fisk
8 mistede endegrej - alle uden bly!
13 stykker rav fundet
32 stykker rav i alt

Jeg ønsker jer alle et supergodt nyt fiske år!

1 kommentar:

  1. Tak i lige måde, Anders. Vi ses helt sikkert i 2016, til en masse snak, fiskeri og hygge. Jeg glæder mig til at følge din blog i det kommende år.

    SvarSlet