lørdag den 2. januar 2016

2016.01.02 Øst er rav

Der er vinde til det hele og når den står i øst og sydøst, er der ikke langt mellem tankerne om rav. Så da jeg endelig havde tid, var det om at få pakket udstyret og komme afsted. Lørdag. Efter nytår. Alle skal have frisk luft. Nå, jeg håbede at konkurrenterne syntes at vinden var for bister og blev hjemme, selvom jeg godt ved at det intet har at sige, når nordens guld flyder i land.

Det fik jeg ret i.

Men der var ikke så mange at jeg opgav på forhånd, så efter det første kulde chok fra havet, hvor vinden hylede ind med minus 3 i luften, begav jeg mig afsted på de smukke sandstrande. Mødte en mor og hendes datter der var ude for en af deres første gange og vi slog følge ud til rav pladserne, hvor de fleste var på vej hjem. Måske med et hemmeligt smil på læben og en stor guldklump i lommen eller så var deres blikke bare frosset fast, for varmt var det bestemt ikke! Sikke en vejr om væltning på et par dage.

Nå, vi ledte rav og gav den godt med gas i de piskende bølger og et pindelag der hele tiden bevægede sig rundt. Det var ikke nemt og det var virkelig ikke varmt! Men opildnet bliver man når de første stykker finder vej til lommen og jeg fortsatte til det blev næsten mørkt med en lille håndfuld rav som resultatet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar