lørdag den 5. marts 2016

2016.03.05 Mere vind, mere vand - men ikke flere fisk

Aftalt var det at Kasper Mühlbach og jeg skulle på kysten. Det så jo godt ud i vejrudsigten og alt det der, i dagene op til. Men som det næsten plejer, endte det også næsten som det plejer. Både vejret og fiskeriet, på denne verjmæssigt besværlige årstid.
Vinden tog til og øgede yderligere efter den tog til. Ikke engang fra et lækkert hjørne, men håbet levede for en eftermiddagstur, så vi aftalte tid pr. sms, men indså et par timer senere at det kunne vi glemme alt om. Eller fluefiskeren kunne glemme det og så var jeg alligevel heller ikke så tændt på en solo tur i det bidske vejr.

Lige indtil Javier ævlede noget om at den der østenvind passede perfekt til hans rev udenfor hoveddøren. Der var masser af fisk og revet var super at vade på. Det sidste passede i hvert fald, for efter 3 timer havde jeg intet mærket og Javier var smuttet med våde bukser allerede efter 15 minutter.

Åhh denne årstid. Kan være så forbandet god det ene øjeblik, for dernæst at grine dig langt hjem fra kysten de andre øjeblikke. Indtil videre har jeg ikke ramt de gode - men de kommer. Sammen med foråret der langsomt er på vej. Forhåbentlig sammen med noget sol, som jeg syntes vi trænger til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar