lørdag den 29. februar 2020

2020.02.29 Skuddag - skoddag?

Det var en sådan dag vinden ikke rigtigt ville om i det sydøstlige hjørne. Den lå og kørte lidt i syd-sydøst og syd og skulle senere vride til sydvest, men farten på vinden var som god nok og jeg bestemte mig for at sammen med regnen, gå en tur på stranden igen, nu det atter en engang ikke var muligt at fiske på Sydkysten.
Og du har ret, langs vestsiden var det selvfølgelig muligt - også oppe i det østlige hjørne, men jeg er ikke ene om de muligheder og tænkte at rav nu engang skulle være kilden til en tur i det fri.

Regnen havde gjort sit. Der var ikke et øje på stranden. Der var endda masser af opskyl, men det der var kommet op, var mest en masse ragelse fordi vandet stod enormt højt. Så højt at stranden flere steder var væk og ellers havde vandet påbegyndt sin erosion af de små klitter. Det var næsten som en ny strand. Helt ændret landskab og mens jeg gik videre ud af med regnen piskende ned, tænkte jeg på om ikke et par plastsække også havde været fine at have med på tur. Jeg kunne sikkert fylde et par stykker med glas, plastik og diverse andet affald. Det var egentlig lidt synd, det skulle se sådan ud.

Og så var der ikke noget rav.

Eftersom vandet stod så højt, tog revlerne længere ude, slet ikke farten af søen og strømmen var derfor hård tæt på land. Det er ikke sådan rav lander i tangen eller på stranden her. Men jeg gik videre, for tænk nu hvis!

Men der var ikke noget "tænk nu hvis" længere fremme. Jeg gik og jeg gik og kom til sidst til enden, hvor jeg også der ledte alt jeg kunne, men med tom lomme måtte jeg returnere til en lidt mindre sjov tur tilbage. Du ved, man har jo lige gået der, så nye skatte dukker næppe op og således forblev det.
Jeg fandt da godt nok 2 stykker på det lidt dybere vand, som lå blandt en masse tang og muslinger, men indsatsen for de 2 stykker stod bestemt ikke til måls.

Således tilbragte jeg lørdag eftermiddag en masse timer i regnen, helt alene på en af de mest populære strande og havde en rigtigt dejlig tur ud, trods alt.

Jeg kan i øvrigt ikke rigtigt finde ud af det der Instagram... men vi lader lige tiden gå og ser om det skulle lykkes. Om ikke andet, så er jeg så gammel, at jeg bare er endnu ældre når jeg indser at det ikke går.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar