søndag den 25. oktober 2020

2020.10.25 Fulton og alle hans fisk

Her på det sidste er jeg blevet spammet af en person, som tror han er blevet både fiskegud og stormester på kysten. Det er ikke fordi jeg har noget problem med ham som sådan, men hans løgne... dem har jeg i min fremskredne alder svært ved. Jeg burde være meget mere voksen og overbærende, men da vedkommende også spammer andre - hele fiskegrupper og har egen facebookside - og har en del der ser op til ham, bliver jeg alligevel lidt stødt når der skal overdrives. Specielt når det kommer til fulton. Så her kommer et lille indlæg om hvordan rigtige fulton fisk ser ud.

Det sjove med personen er at han reelt set er en dygtig fisker, men det er åbenbart ikke nok i jagten på berømmelse. Jeg har fået billeder af helt almindelige havørreder, som han påstår har fulton 1,60 og 1,62. Endnu flere af andre fisk, der langt fra holder fulton 1,1 men som lyves op.

Så lad mig lige vise par billeder af fisk med ægte høj fulton værdi... bare lige for at hylde de tykke fisk og de fiskere (tykke som tynde) der faktisk har noget at have det i.

Vi starter med fulton 1,30 og op til 1,39


Flere kunne vises, men lad os konstatere at vi har med dejligt tykke havørreder at gøre.

Fulton 1,40 op til 1,49
Nu bliver det rigtigt sjovt. Fulton 1,60 rent - fanget af Henrik Ask tilbage dengang mobilkameraer ikke var noget at prale af - men det er fisken.
Henrik Ask - Fulton 1,50

Og så kongefisken over dem alle... med fulton 1,72... Jacob Schmidts drømmefisk fra Stevns.

Skal vi ikke bare lade de billeder stå lidt...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar