mandag den 28. december 2020

2020.12.28 Årets statistik

Jeg tror jeg vil begive mig ud på en rav tur nu... så må vi se om havet har kastet lidt guld op, som jeg kan samle sammen. Hvis man skulle være så heldig. Men det er dejligt ude og bedst er det i dagslys, selvom de natture tidligere på måneden også var sjove. Uanset er man udenfor og møder ikke særligt mange mennesker og det er godt i disse virus tider.

Corona har intet at gøre med fiskeri. Faktisk næsten modsat, så burde jeg netop have lagt mere tid på fiskeriet på grund af Corona. Jeg har kun rejst 3 gange i år og har ellers siddet og øvet mig på alderdommen i min alt for dårlige kontorstol hjemme. Kugrygget og hulbrystet er jeg blevet - stresset af et arbejde, som stort set ikke har været påvirket som andre steder. Men som sagt... I en ikke-ergonomisk stol, indså jeg i oktober at jeg havde siddet på min flade for længe. Manglet at fiske, gå i trapperne til arbejdet, cykle til stationen, træne... gøre noget... og nu er det for sent i 2020. Så såvel som med fiskeriet, så lad os få det her lorte år af vejen i en rygende fart.

Dagen er tiltaget med 3 minutter allerede nu. Herre gud... ingen mærker det, men at se det lille 3-tal inde på "dagens længde" giver så meget energi og håb, for den lysere tid vi nu går i møde. Dagens længde i lys er vi sikre på bliver længere, noget andet er fiskeriet. Gad hvordan 2021 bliver, jeg der håber på et par fede 5 og 6 kilos hvert år, men syntes at de udebliver ligeså sikkert som dagene bliver længere.

Nuvel... årets statistik i fisk...

24 ture

24 havørreder, hvoraf de 19 var blanke

4 ufrivilligt genudsat 

5 styk mistet endegrej

4 stykker rav på fisketur og 297 stykker på ravture.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar