mandag den 28. december 2020

2020.12.28 Ravturen

Som skrevet tidligere, så stod den på ravtur og jeg ville ikke have lavet et indlæg hvis jeg var kommet hjem med de sædvanlige mængder, men jeg ramte lidt rigtigt. Ikke helt rigtigt. Det gjorde nemlig damen der kom 10 minutter før mig og fiskede en enorm guldklump op af vandet på måske 300 gram. Den var større end min hånd og gul og rød og jeg stod længe bare og gloede på den. Tænk at finde sådan et monster en dag... 

Jeg fiskede løs i vandet foran mig og gik fra vandet i tiltagende mørke med 114 stykker guld i lommen af diverse størrelser. Det var fantastisk. Eftersom lyset havde stjålet mine muligheder for yderligere søgen, så bestemte jeg mig om aftenen at give det et skud mere og hjem fra stranden kom jeg sent, med yderligere 10 stykker i lommen. Ravet lå under et tykt tæppe af tang der lå i en over 100 meter bred bræmme og det var ikke muligt at se det, hvorfor der skulle fiskes. Da aftenen var fremskreden og ryggen gjorde ondt, måtte jeg til sidst stille mig tilfreds med de 10 stykker og håbe der var noget gemt til i morgen... hvor jeg skal ud igen. 

Selvfølgelig...

4 kommentarer:

 1. Hej Anders DK, der er sku da helt vildt det der med det rav! Nu har Sverige jo lukket for grænsen til Dk frem til 22.1 så der bliver ingen Havørred og rav til mig lige foreløbig derovre fra. Var det på Falsterbo måkläppen?

  Vh Kenneth DK

  SvarSlet
 2. Hej Kenneth. Det var ude ved Falsterbo. Jeg fandt lige den rette "suppe" at rode i, hvor min følgesvend fandt ligeså meget, såvel som de 2 der stod på land. Det kom ind lige der. Idag fandt jeg 20 stykker til. :-)

  SvarSlet
 3. Utroligt, håber snart at Sverige åbner grænsen igen så jeg også kan prøve at finde noget rav
  Godt Nytår og god fangst i 21 håber at Sydkysten og Österlen leverer

  SvarSlet
 4. Forstå mig ret, men så længe denne virus hærger, så er det fint med lukkede grænser. Vil helst bare have vi går tilbage til normalen igen. Og gerne snart.
  Godt nytår du med og knæk og bræk i 2021

  SvarSlet