søndag den 25. februar 2024

2024.02.25 Lønningsdag i brændingen

Mine økonomiske udskejelser i lørdags blev opvejet af at det var lønningsdag i dag. Nu vel, lønnen kom ind i fredags, hvis jeg skal være helt ærlig. Men det gjorde at de små masseproducerede kanelgifler blev reduceret til hvad de egentlig var; En dej med lidt sparsomt fyld, til en vanvittig høj pris.

Jeg havde alligevel respekt for mit indkøb og som tingene altid går, når man er ekstra påpasselig... så tabte jeg en. For helvede altså!

Men fokus var, på lønningsdagen, ikke på de 2,5 krone men hvorfor fiskene stadig ikke var i humør. Min trussel om brug af bombarda blev ikke ført ud i livet på grund af en frisk vind fra sydøst og siddende ved bilen i en pause var jeg stadig enig i det valg. Bølgerne brækkede frækt over revet og farven i vandet spillede max, men min første time havde kun resulteret i en følger fra kanten. En lille følger endda.

Jeg tog nogle grove søer og bevægede mig over revet, men det var kun i tankerne at jeg skulle have følgere, hug og fighte fisk. Der var helt dødt. Mine opkald forblev ubesvarede.

En lang tur over alle naborevene, mest for at få tiden til gå frem til den gyldne time, der dagen til ære, var grå og dermed ville blive "den tonede mørkegrå time" - nu med regn - gav mig samme resutalt og så var det at jeg sad ved bilen og tænkte at nu her til aften, som regnen trækker ind og lyset sænker sig, så kommer de.

Men det blev endnu en tom tur over revet og ved siden af revet og ude på revet og på den anden side af revet. Ikke så meget som en følger. 

Nå, men de kommer nok næste gang.

På vejen hjem kunne jeg glædes over en front der tog form på vej op over Sydkysten, med en rullesky, som er relativt sjældent set i februar! Den gav et par millimeter regn. Det trængte vi godt nok også til...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar