søndag den 3. marts 2024

2024.03.03 4 rev på et par timer

Jeg kunne lige tage et par hurtige timer på kysten, nu jeg havde fået styr på stumperne derhjemme og samtidigt ville jeg slå 2 fluer med et smæk, for lidt tidligt for årstiden, lader østenvinden til at ville slå til. Den har lagt i øst et par dage nu og skal vist fortsætte med det ugen ud. Det er måske ikke lige det forårsvejr jeg bestilte, men de der prognoser laves om hele tiden og nu lader vinden til at aftage i slutningen af ugen. Endda med sol.

Uanset... hvordan stod det til derude? Jo... første rev lå øde hen. Der var en fantastisk fin farve i vandet da jeg kom ud på det og forventningen om at der var fisk klar til at hamre på, var stor. Da jeg havde fisket revet af, kørte jeg til det næste og oplevede det samme. Der var ingen fisk klar til at hamre på.

Det gik lidt skuffende ligeså ude på den gamle dame, hvor der de sidste år heller ikke har været det store at komme efter, men de måtte da være et sted tænkte jeg? Jeg fiskede bugten, spidsen og det store område af, hvor jeg før i tiden havde haft kanon fiskeri.

Men ak... så jeg kørte videre til næste rev igen og var ved at være lidt træt af østenvinden der nu havde sat et ekstra gear ind og var rigeligt hård. Vandet lå ellers på 5 grader dagen igennem og solen var bag et par slørede skyer, men intet lokkede fisk frem til mig. Måske jeg var lidt sløset på dette tredje rev, i det jeg egentlig bare fiskede toppen og siderne af, men forventningen til at finde fiskene var også dalene, samtidigt med at sulten begyndte at indfinde sig.

Så mens jeg fik lidt mad i hovedet, sad jeg og spekulerede på om de 5 andre jeg havde set på de andre rev, mon havde fanget noget. Eller om jeg bare var uheldig. 

Og så kørte jeg til det sidste rev og gav den en ordentlig skalle på hele revet. Men det blev endnu en tom dag på kysten udi havørreder. Stående, gående, vadende og kastene over det hele, forventede jeg næsten hele tiden en følger, et hug ... et eller andet. Men jeg sluttede med 3 bundhug og bestemte mig for at køre hjem. Det skal nok blive bedre næste gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar