lørdag den 16. marts 2024

2024.03.16 Det var en overraskelse

At året indtil videre ikke har været noget som helst at prale af, er ingen hemmelighed for os der fisker på Sydkysten. Jeg syntes heller ikke vejret har været med os, men nu hvor vinden endelig gik i SV og solen kom frem, selvom dagen i dag så blev vildt blæsende, så mangler fiskene stadig.

Således tilbragte jeg 4 timer med absolut intet udi fiskevej. Jeg var endda bekendt med at Paulli var ankommet med hans team, så de er 7 mand i alt. Samtidigt med at den tyske invasion er startet og dermed fuld parkering på revene. Men så havde jeg også forventet at få lidt rapporter om at nu var fiskene vågnet, men nej. Paulli og resten af flokken var kørt rundt og havde lykkedes med intet, før til aften hvor en af gutterne havde fået en på målet i sidste kast. Tyskerne, intet.

Og så var der mig. Jeg udforskede igen nye pladser i lavvandet og fiskede lidt på de gamle, så jeg kunne få en fornemmelse. Men fiskene... de var ikke til at se, mærke eller fange.

Det var dejligt i læ for den tiltagende vind. Koldt i vinden. Men solen var fremme og så kunne jeg da nyde den, mens jeg tænkte på hvornår mon fiskene dukker op her i syd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar