lørdag den 29. januar 2005

2005.01.29 - 30 Ikke endnu


29. jan.
Det stille vejr kom. Det stille vand kom. Og kulden kom. Det var jo ikke meningen. Så vandtemperaturen droppede hurtigt mod de 0 grader og selvom jeg målte 2 gr. på de 2 pladser jeg opsøgte idag så har jeg hørt om 0 gr. andre steder.

Det resulterede i 0 fisk, selvom vandet så rigtigt lækkert ud. Der var også gang i tanglopperne i det gode vejr, men det var fisken vist "kold" overfor.

Talte med en kammerat, som var startet nede i Kåseberga. Der var allerede 14 andre ude og der hvor jeg kørte rundt så jeg også at der var mange der havde fået ideen med at fiske idag. Ingen jeg talte med havde fanget noget og for mig gik det altså ligeså. Imorgen har Frederiki sagt at han vil fange årets første, så vi har aftalt at fiske sammen, så jeg kan se hvordan det skal gøres :-)

30. jan. 
Endnu en dag på Sydkysten uden fisk. Frederiki havde ellers lovet at fange fisk idag, så jeg lige kunne se hvordan, men nej.. det kunne hverken han eller Henric og Maria heller. Jeg har fri imorgen og tager til Österlen. Opgiver ikke tanken om fisk på Sydkysten i januar, men indtil videre må det ligge lidt stille.
Fra "Klunsen" på Gotland har jeg modtaget et par mails. De 2 sidste var af den næsten hånlige slags, fordi "Klunsen" har fået fisk. Det er hans fisk på billederne. Jeg kan bare sige stort tillykke!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar