lørdag den 8. januar 2005

2005.01.08 Og igen op på hesten


Der var udlovet stærk storm om aftenen, men inden da skulle Johan og jeg lige "brainstorme" et par timer på kysten. Jeg mente at en fisketur kunne hjælpe tankerne igang, men ligesom med fiskene, så udeblev tankerne også. Altså ingen fisk og ingen store tanker, eller for den sags skyld, ingen store fisk og ingen tanker. Heller ikke idag :-)

Vi fiskede nord for Simrishamn og jeg afprøvede en ny måde at fiske snaps på. Ultra langsom indspinning - dét giver kontakt med fisk. Efter 3 kast huggede det hårdt 2 gange og ud af vandet fløj en bred og meget høj blankfisk, som jeg siden ikke så mere til. Godt jeg er på arbejde søndag(?)

Premierefisken lader vente på sig, og forholdende er på en gang gode og dårlige.
Gode, fordi vandet er 5-6 grader varmt, og luften op mod 8 grader. Dårlige fordi det blæser så vildt meget at det er svært at finde en plads med nogenlunde klart vand og bare lidt afstand til medfiskerene.
Den kommende uge er der udlovet hård vind fra vest.
Jeg glæder mig til en stille dag på kysten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar