mandag den 3. januar 2005

2005.01.03 Som kom fra vesten


Trods den hårde vind var der om eftermiddagen fiskbart vand flere steder på sydkysten. Jeg havde gjort op med mig selv om at jeg ikke skulle bruge en time i bilen for at komme til Österlen, idet jeg kun havde et par timers fiskeri. Formiddagen var brugt på kedelige huslige gøremål - et plankeværk var væltet ved stormen før jul, og skulle væk nu!

3 timer brugte jeg uden pause på et lækkert rev. Vandet var let grumset og der var god fart på. Mit søm blev skiftet ud til fordel for en blank sølv-snaps, og op mod vinden kunne jeg lige netop kaste ud til en stensamling. Da blinket var inde havde jeg fornemmelsen af en følger der var inde og vende. Men svært at afgøre pga de store bølger. Det korte af det lange: Jeg mærkede intet og har stadig ikke fanget "premierefisken" endnu. De 2 jeg havde på igår, gælder nok ikke :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar