torsdag den 12. maj 2005

2005.05.12 Trippel happy hour


En trippel blev det idag - og så var der endda happy hour på dem!

Da jeg gik ned til det meget stille vand, regnede jeg ikke med at der skulle ske meget andet, end at hornfisken skulle hugge i hvert kast. Det gjorde den ikke.

På den første plads, havde jeg kun små hug af hornfisk, tror jeg, for jeg så ikke en eneste. Og da der efter 10 minutter kom en hvirvel bag blinket, vidste jeg ikke at det var en ørred - farten op, for at slippe hornfisk og en mindre bule viste sig bag blinket. Lige foran mig huggede en fed ørred på ca 50 cm. Hvad den viste i hugvillighed, viste den under ingen omstændigheder i fight. Senere havde jeg en følger og mistede en mindre ørred langt ude.

Ny plads skulle prøves. Allerede i første kast var der kontakt til hornerne. Øv, men ved at sætte tempoet ned på blinket, slap jeg næsten for kontakt til dem - og fik istedet kontakt til ørred.
Meget mærkeligt syn: En masse stød og hug til blinket resulterede i et større hug, hvorfor jeg lavede modhug - ud af vandet røg til venstre en lille ørred og til højre en stor. De var altså på plads! Jeg fik et godt hug langt ude, og lige som jeg troede at det var en ørred, så jeg hornfisken danse på vandet. Det var faktisk en rigtig god fight jeg havde med den hornfisk - måske fordi det var den tykkeste jeg nogensinde har fanget? Den var ikke lang, men smælderfed.

Senere fik jeg en rigtig flot havørred omkring de 50 cm som tog 3 gode udløb. Min trippel bestod i at 2 torsk huggede inden jeg tog hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar