onsdag den 11. maj 2005

2005.05.11 En line der bare ikke er ok


Jeg har nu brugt 3 bulker Fireline 0,17(hedder der bulks eller bulker når der er flere?)
Den første var med på Listerlandet. Den satte jeg på og efter ca. 50 knude forsøg, både af Lotti, David og jeg, gav vi op. Den knækkede i hvert forsøg. Ok, Lotti lavede godt nok en knude der kunne holde, men den huskede han så ikke opskriften på og så var det ligemeget.

Ned til grejpusheren og få en ny spole. I butikken prøvede jeg så at lave et par knuder. Resultatet var det samme. Endnu en bulk blev pakket op. Den var vist bedre. Eller? Derhjemme prøvede jeg igen og tog den med på kysten. Efter 10 kast havde jeg smidt 2 blink væk og kunne ikke lave flere knuder på linen. Meget mærkeligt!

Jeg har nu afleveret den 3.die bulk og bestilt en helt ny hjem, fra en anden sending. Inden den kommer, vil jeg høre om andre har oplevet det samme?

Det skal med at min grejpusher testede linen i den almindelige brudstyrke (altså ikke med en knude, kun i træk) og kunne knække den uden større problem. Jeg og 4 andre har prøvet forskellige knuder. Problemet er ikke løst. Ergo udleder jeg at linen har en fejl.

Men hvilken?

Kom gerne med et bud, for mit gæt går kun på at linen enten har været udsat for sol/varme eller simpelthen ikke er "færdiglavet" hvordan den end bliver det?
Kan tillægge at jeg uden nogen som helst problemer kan lave knuder med min nu MEGET slidte fireline, der kommer fra en anden sending. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar