fredag den 24. februar 2006

2006.02.24 Sorte fisk og sorte skyer

Fra morgenstunden var den klar. Idag giver det fisk! Solskin og østlig vind, kan faktisk godt bruges på denne årstid. Jeg drak endnu en kop kaffe og begav mig sejrsikker ud i det fri.

Men hvad var nu det? Kun lige uden for bygrænsen lå verdens mest kedelige vejr pludselig og ventede. Et gråt skydække, der absolut ikke så ud til at ville forsvinde, og det kom nærmere. En stribe med bart var alt jeg så til solen resten af dagen. Øv også...

Fiskeriet blev derefter, for jeg tror meget på solen på denne årstid.

På den første plads havde jeg et hug efter en lille halv time og kunne se hvirvler i overfladen efter mit blink. Fisken huggede flere gange, og først helt inde kom gabet til syne og sortfisken, som det desværre var, tog blinket rent. Efter 2 minutters usselt vandpjaskeri, kunne jeg frigøre fisken fra krogen og kroge mig selv. Et par kolde fingre mærker ikke kroge så nemt som varme og dér stod jeg så med den ene krog gravet ned i min pegefinger. Altså forbi modhagen. Dernæst var alt jeg rørte ved rødt, fordi modhagen tog godt fast, da den skulle ud. Heldigvis havde jeg lidt sportstape med, så jeg kunne fiske videre. Men det nyttede så ingenting, for udover en lille følger, skete der ikke mere.

Solen, den skal vi have mere af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar